Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Žádné kategorie.
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Syrovátka v potravinářství
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 46770 ; Vydáno : 27.4. 2006 ; Autor : Ing. Irena Suková
Přehledová informace upozorňující na příznivé vlastnosti složek syrovátky, na moderní postupy zpracování a na možnosti aplikací do potravinářských výrobků.
fiogf49gjkf0d

Syrovátka vznikající při výrobě sýrů, tvarohu a kaseinu už dávno přestala být jen vedlejším produktem využívaným nanejvýš v krmivářství. Ekonomické, ekologické a nutriční důvody vedly k rozvoji nových technologií a k rozšíření výzkumu ohledně nutričně-fyziologického významu obsažených složek. Tato studie vzhledem k šíři svého záběru musí být chápána jako rámcová informace sloužící k uvedení do problematiky. Cílem je upozornit na příznivé vlastnosti složek, na moderní postupy zpracování a na možnosti aplikací syrovátky a jejích složek do potravinářských výrobků. V případě konkrétního zájmu o určitou oblast je nezbytné hlubší studium zdrojů uvedených v seznamu, z nichž studie čerpá, a vyhledání dalších materiálů se specifickým zaměřením.

 

Syrovátka v potravinářství

 

Irena Suková, únor 2006, ÚZPI, Praha

 


 


APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

KALENDÁŘ AKCÍ
Předchozí měsíc červenec 2017 Přístí měsíc
Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Seminář ke Světovému dni výživy
Inspekce uložila zákaz užívání prostor ve třinácti provozovnách
Hlášení v systému RASFF: 17. týden 2015
Kontroly restaurací přinášejí výsledky
Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů 2015 - 2017
Členské státy mohou svobodněji rozhodovat o použití GMO v potravinách a krmivech
Kontroly restaurací pokračují
SZPI nevpustila do ČR zásilku osmi tisíc litrů nálevu s bambusem
EFSA publikoval první zprávu o výskytu chemických látek v potravinách
Výběrové řízení EFSA: vývoj databáze pro výstupy týkající se aktivních látek pesticidů

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.