Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Zem. a potr. periodika
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Časopis Výživa a potraviny - 2/2014
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 130879 ; Vydáno : 25.4. 2014 ; Autor : Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.
fiogf49gjkf0d

Výživa a potraviny - 2/2014
OBSAH:
Kapounová, Z., Matějová, H.:
Snídaňové cereálie ve stravě (nejen) u dětí I. - zdravá snídaně nebo sladká pochoutka?
Necidová, L.:
HACCP - aktuální normativní a legislativní předpisy a jejich vývoj
Němečková, I.:
Modifikovaný kukuřičný škrob a bifidobakterie v jogurtech
Makovický, P., Pécsiová, K., Nagy, M., Poráčová, J., Mydlárová-Blaščáková, M., Zahatňanská, M., Bernátová, R., Kotosová, J., Sedlák, V.:
Pilotný výskum pitného režimu u detí predškolského veku
Havlík, J., Volštátová,T.:
Mléko jako potravina v těhotenství a při kojení
Urban, M., Syrovátka, J.:
Cider - ovocný fermentovaný nápoj
Kovařík, F., Rajchl, A.:
Minimálně opracované ovoce - nový druh výrobku v našich obchodech
Brát, J.:
Výživová doporučení pro Skandinávii
Šubrtová, M., Matějová, H.:
Je reálné snížit příjem sodíku v české populaci na doporučené množství?

Příloha: receptury pokrmů

Zpravodaj pro školní stravování - 2/2014
OBSAH:
Mediální kampaň proti školnímu stravování
Program konference - Školní stravování 2014
Prostředí kuchyně ovlivňuje spokojenost zaměstnanců i strávníků
Pravidla soutěže o Nejlepší školní oběd 2014
Otevřený dopis o školním stravování ministerstvům
Odpověď MŠMT na otevřený dopis
Odpověď MZ na otevřený dopis
Rébus na školním talíři? Asi jen pro někoho
Ad "Rébus na školním talíři"
Oslavy 50. výročí školního stravování
70. výročí patentu na balení tekutin do nápojových kartonů


Zdroj:  Společnost pro výživu


APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Zpravodaj SZPI obhájil loňské vítězství
Cena prezidenta PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek
Prioritní vzdělávací akce pro poradce v roce 2015
Pěstování geneticky modifikovaných rostlin
Veřejné zasedání ČK GMO
Potencionál jedlého hmyzu ve střední Evropě
Zámecká pouť v pobočce Národního zemědělského muzea na zámku Kačina
SZÚ - nový web portál Nutrivigilance
Cukráři v Národním zemědělském muzeu Praha
10 rad dětem pro zdravý životní styl

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.