Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Informační přehledové studie ÚZEI–ZPK
Bulletin ÚZEI
Vědecké časopisy ČAZV
Terminologický slovník
Časopis Zemědělská škola
Agroporadenství
Legislativa
Akce
Publikace z ČR i ze světa
Zem. a potr. periodika
Zem. a potr. servery
Databáze
Adresáře
Slovníky
FAO
Národní zemědělské muzeum
Archiv
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Informační zdroje
24. bramborářské dny
24. bramborářské dny se uskuteční v letošním roce ve dnech 23. - 25. 10. 2014 v Havlíčkově Brodě (informace ÚKZÚZ).
23.10. 2014 - Dnes - Mgr. Dana Koubová
Ministr zemědělství Jurečka: Musíme najít způsoby, jak co nejvíce zamezit plýtvání potravinami
Tisková zpráva MZe ze dne 16. 10. 2014.
17.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
Výsledky detekčního průzkumu výskytu škodlivých organismů v ČR za rok 2013
Publikace ÚKZÚZ.
15.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2014
Devátý ročník konference odborníků zabývajících se výživou a obezitou dětí a dorostu se bude konat 14. - 15. 11. 2014 v Poděbradech.
10.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
V. mezinárodní seminář "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika
SZÚ Praha, 21. 10. 2014
7.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
XVII. ročník konference "Rostlinolékařské dny"
Akce se uskuteční ve dnech 5. - 6. listopadu 2014 v Pardubicích (informace ÚKZÚZ).
23.10. 2014 - Dnes - Mgr. Dana Koubová
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“ se uskuteční dne 20. 10. v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze 2, Slezské 7.
15.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
16. říjen Světový den výživy
Informace SZÚ ke Světovému dni výživy
14.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Nové potravinářské předpisy EU – září 2014
Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.
9.10. 2014 - Mgr. Jana Beránková
IV. ročník mezinárodní konference "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika"
SZÚ Praha, 23. 10. 2014
7.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 



Dále doporučujeme:

Agroporadenství   Knihovna UZPI


Ekologické zemědělství   Bezpečnost potravin   Infovenkov



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

24. bramborářské dny
XVII. ročník konference "Rostlinolékařské dny"
Ministr zemědělství Jurečka: Musíme najít způsoby, jak co nejvíce zamezit plýtvání potravinami
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“
Výsledky detekčního průzkumu výskytu škodlivých organismů v ČR za rok 2013
16. říjen Světový den výživy
Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2014
Nové potravinářské předpisy EU – září 2014
V. mezinárodní seminář "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika
IV. ročník mezinárodní konference "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika"

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 8 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Fakulta potravinářské  a biochemické technologie. Výzkum: granty a projekty
Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Výzkum: granty a projekty
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.