Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Informační přehledové studie ÚZEI–ZPK
Bulletin ÚZEI
Vědecké časopisy ČAZV
Terminologický slovník
Časopis Zemědělská škola
Agroporadenství
Legislativa
Akce
Publikace z ČR i ze světa
Zem. a potr. periodika
Zem. a potr. servery
Databáze
Adresáře
Slovníky
FAO
Národní zemědělské muzeum
Archiv
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Informační zdroje
Ministr zemědělství Jurečka: Musíme najít způsoby, jak co nejvíce zamezit plýtvání potravinami
Tisková zpráva MZe ze dne 16. 10. 2014.
17.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
Výsledky detekčního průzkumu výskytu škodlivých organismů v ČR za rok 2013
Publikace ÚKZÚZ.
15.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2014
Devátý ročník konference odborníků zabývajících se výživou a obezitou dětí a dorostu se bude konat 14. - 15. 11. 2014 v Poděbradech.
10.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
V. mezinárodní seminář "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika
SZÚ Praha, 21. 10. 2014
7.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Možnost účasti českých firem na seminářích zaměřených na podporu českého exportu v rámci veletrhů Animal Farming a World Food Ukrajina 2014
Informace MZe ze dne 6. 10. 2014.
7.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“ se uskuteční dne 20. 10. v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze 2, Slezské 7.
15.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
16. říjen Světový den výživy
Informace SZÚ ke Světovému dni výživy
14.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Nové potravinářské předpisy EU – září 2014
Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.
9.10. 2014 - Mgr. Jana Beránková
IV. ročník mezinárodní konference "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika"
SZÚ Praha, 23. 10. 2014
7.10. 2014 - Bezpečnost Potravin (www.bezpecnostpotravin.cz) ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Seminář ke Světovému dni výživy
Seminář se koná ve středu 22. října 2014 od 10.00 hod. v budově MZe ČR.
7.10. 2014 - Mgr. Dana Koubová
  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 



Dále doporučujeme:

Agroporadenství   Knihovna UZPI


Ekologické zemědělství   Bezpečnost potravin   Infovenkov



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

DNEŠNÍ ČLÁNKY

Ministr zemědělství Jurečka: Musíme najít způsoby, jak co nejvíce zamezit plýtvání potravinami
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“
Výsledky detekčního průzkumu výskytu škodlivých organismů v ČR za rok 2013
16. říjen Světový den výživy
Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2014
Nové potravinářské předpisy EU – září 2014
V. mezinárodní seminář "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika
IV. ročník mezinárodní konference "Materiály a předměty určené pro styk s potravinami, jejich úřední kontroly, prohlášení o shodě a ostatní dokumentace, hodnocení rizika"
Možnost účasti českých firem na seminářích zaměřených na podporu českého exportu v rámci veletrhů Animal Farming a World Food Ukrajina 2014
Seminář ke Světovému dni výživy

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 8 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Fakulta potravinářské  a biochemické technologie. Výzkum: granty a projekty
Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Výzkum: granty a projekty
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.