Reklama : nabídka publikace

NAVIGACE
Zemědělství
Potravinářství
Informační zdroje
Věda a výzkum
Mapa serveru

VYHLEDÁVÁNÍ
Rozšířené hledání

UŽIVATELSKÝ PŘÍSTUP
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

ANONYMNÍ MAILINGLIST
  E-mail:

WEB INFORMACE



Výživa a potraviny - 5/2010
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 104592 ; Vydáno : 23.9. 2010 ; Autor : Mgr. Jana Beránková ; Zdroj : Bezpečnost potravin
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování".
fiogf49gjkf0d

Výživa a potraviny - 5/2010

OBSAH:
Kadidlová, H., Buňková, L., Hrabě, J.:
Vliv doby a teploty skladování na biologickou hodnotu bílkovin sterilovaných hotových pokrmů
Blattná, J., Turek, B.:
Hliník v potravinách
Gros, I., Grosová, S.:
Vliv změn konkurenčního prostředí na řízení potravinářských dodavatelských systémů
Zultsetseg Sengee, Kramářová, D., Rop, O., Hoza, I.:
Kdoule jako vhodný zdroj vlákniny a nutričních složek
Kvasničková, A.:
Akrylamid v potravinách
Sluková, M., Raková, L:
Vláknina potravy a cereální výrobky
Kubátová, J.:
Nanotechnologie a potraviny


Zpravodaj pro školní stravování - 5/2010

OBSAH:
Školní stravování 2010
HÁDEJ, KDO PŘIJDE NA VEČEŘI aneb příklad hodný následování
Regionální školní jídelna
Pomazánkové máslo ve spotřebním koši
COMFORT FOOD - jídlo pohody?
Zacházení s potravinami po výdeji ze skladu
Školní stravování v Maďarské republice
Nová vyhláška o školskom stravování a jej uvádzanie do praxe
Soutěž o nejlepší školní oběd jde do finále!
Balzac a gastronomie - příspěvek ke 160. výročí jeho úmrtí

Zdroj:  Společnost pro výživu



APLIKACE
Knihkupectví Knihkupectví
Infopult Infopult
Terminologický slovník Terminologický slovník
Agronavigátor Set Agronavigátor Set
RSS Agronavigátor

NAVŠTIVTE TAKÉ
Zobrazit předchozí počet záznamů : 7 Zobrazit následující
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
Normativy pro zemědělskou a potravinářskou výrobu
České sdružení pro biomasu
České sdružení pro biomasu
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Kontrola podmíněnosti - Cross compliance
Provozovatel: MZLU Brno
Provozovatel: MZLU Brno
Informacní prehledové studie ÚZEI
Informacní prehledové studie ÚZEI
Vyzkoušené recepty online
Vyzkoušené recepty online
Burzovní zpravodajství a další
Burzovní zpravodajství a další


 Creative Commons LicenseWeb-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla).
 Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.